BMV Feestelijk geopend

Onze brede maatschappelijke voorziening is op zaterdag 9 november 2013 feestelijk geopend. Om exact 16:00 uur hebben gedeputeerde Lebens, burgemeester van den Tillaar, wethouder Franssen en onze voorzitter Egid Hensgens de voorziening geopend. Vervolgens zijn er een zestal saluutschoten gelost een heeft eerwaarde pastoor Rick van den Berg onze zaal ingezegend.

In de avond ging het feest verder met de Mechelse verenigingen en de inwoners uit Mechelen. Onze verenigingen hebben zich gepresenteerd en acte de pressance gegeven, waarvoor dank! Daarnaast waren wij blij met de vele optredens vanuit Mechelen en omstreken. De brede maatschappelijke voorziening zal vanaf vandaag dagelijks in gebruik zijn voor sport, onderwijs en uitvoeringen. Wij danken iedereen die zich op welke wijze dan ook de afgelopen periode heeft ingezet voor de realisatie van dit Mechelse ‘nestje’.

Wij hopen u snel weer terug te zien!