Faciliteiten

De brede maatschappelijke voorziening Mechelen is multifunctioneel voor onderwijs, sport en verenigingsactiviteiten. De voorziening beschikt over groot en gevarieerd aanbod van standaarduitrusting. Daarnaast is onze voorziening plug- and play als het gaat om licht, geluid en horeca faciliteiten.

De sport- en uitvoeringszaal is een combinatie van sportzaal en uitvoeringszaal, die eenvoudig en snel voor beide doeleinden ingezet kan worden. Hiervoor maken wij gebruik van vouwwanden. Daarnaast wordt door een afdekking, de sportondergrond optimaal beschermd:

Toneelvoorstelling, carnavalszitting, concert of open podium? Met de standaarduitrusting van ons licht- en geluid komt u al een heel eind. Daarnaast kan door middel van plug- en play de DJ snel en eenvoudig aan de slag:

Ook ons horeca-gedeelte is startklaar voor gebruik en biedt een scala aan mogelijkheden voor drank- en spijs. Naast een buffet, voorbuffet, stamtafels, stoelen en banken beschikken wij ook over een standaardkeuken en grote koelingen:

Achter het podium is ruimte beschikbaar voor omkleden, maar ook om te vergaderen met uw vereniging. De ‘kleine zaal’ kan tevens door middel van een vouwwand worden vergroot als u mer ruimte nodig heeft. Ook hier kunt u gebruik maken van een kleine keuken en toiletvoorzieningen: